Szerelemre kattintva kritika

2020 Filmodüsszeia néven futó podcastünkben egy első ránézésre klasszikusnak mondható szerelmi felállás bonyolódása a téma: középkorú hölgy, fiatal férfi. A csavar ott van a történetben, hogy a két fél sokáig csak interneten érintkezik egymással, ami lehetőséget ad a nőnek, hogy sokkal fiatalabbnak és szőkébbnek adja ki magát, mint valójában.

Aktuális podcastjükben Géczy Dávid filmrendező és Pöltl Oxi Zoltán újságíró a következő kérdésekre keresi a választ a Szerelemre kattintva című film kapcsán. Hogyan változtatta meg a férfi-női kapcsolatokat az internet? Milyen szinten élnek vissza az emberek a virtuális valóság nyújtotta álcázási lehetőségekkel? Hol tart manapság az idősebb nő és fiatalabb férfi szerelmi viszonyának megítélése? Érdemes-e különböző avatárok mögé rejtőzni, hogy ha egyszer úgy is találkozni akar a két fél? Milyen az internetes távszex? Milyen szerepet játszik a történetben az elmebaj? Hol tart a film főszereplőjének, Juliette Binoche karrierje ezen különleges történetet bemutató filmmel? Miért élt a rendező a film végének többféle alternatívájával?

A műsort vezeti
2020 Filmodüsszeia
Csatlakozz a beszélgetéshez

A műsor további epizódjai

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 01:15:37 PDT. The current time is Tuesday, 27-Feb-24 23:31:06 PST.

Feliratkozás

Legutóbbi bejegyzések

2020 Filmodüsszeia 1. évadEpizód 3