Malcolm és Marie a filmes világ új csillagai. A férfi elsőfilmes rendező, a nő a múzsája. Éppen a premierről érkeznek haza, hogy megünnepeljék a sikert. Viszont ahogy a lakásba lépnek, minden megváltozik, Marie nem akar Malcolmmal ünnepelni, mert baromi rossz kedve van. És tudjuk: ha egy nőnek rossz kedve van, akkor a pasijának is az lesz. Szerelem, szex, kábítószerek, csillogó hollywoodi világ és a nagy beolvasások, nagy hazugságok, nagy igazmondások éjszakája ez. Denzel Washington fia és Zendaya bámulatos alakítása a katarzis galaxisba lövi ki a nézőt ebben a mindvégig feszültségekkel teli kamaradarabban. 

Géczy Dávid budapesti filmrendező és Pöltl Oxi Zoltán esztergomi újságíró a 2020 Filmodüsszeia podcast két állandó műsorvezetője ezúttal olyan új filmet tűzött dárdahegyre, melyről netflixes megjelenése óta minden filmrajongó beszél. Az adásban a következő kérdésekre kapunk válaszokat. Miért nem köszönte meg Malcolm Marie-nek filmje sikerét a premieren? Miért nem tudnak együtt ünnepelni a fiatalok, akik láthatóan jólétben élnek és éppen karrierjük kiteljesedése első állomásánál tartanak? Tényleg szereti-e egymást a két klasszikusan civódó pár, Malcolm és Marie? Milyen múltbeli elszámolnivalójuk van egymással, ami miatt érzelmeik sokszor változékonyak? Mennyiben befolyásolta Marie korábbi drogos, züllött élete Malcolm alkotói munkáját, amikor egy ilyen nőről készítette első filmjét? Marie tényleg képes lenne megölni Malcolmot, vagy csak meg akarta ijeszteni párját azzal a nagy konyhakéssel? Miért iszik Malcolm egyfolytában? Kire féltékeny Marie? Kibékül-e valaha is a fiatal filmrendező férfi és múzsája?

A műsort vezeti
2020 Filmodüsszeia

A műsor további epizódjai

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 01:15:37 PDT. The current time is Tuesday, 27-Feb-24 23:33:04 PST.

Feliratkozás

Legutóbbi bejegyzések

2020 Filmodüsszeia 2. évadEpizód 5