Egy 18 éves lány bizarr testkísérletei

Helen szülei kiskorában elváltak, az immár 18 éves vadóc lány továbbra sem képes feldolgozni a traumát, a válást, szülei fura nevelési módszereit és magánéleti vircsaftjait. Helen felnőtté érése küszöbén sajátságos életprogramot dolgoz ki a higiénia, a szexualitás és az emberi kapcsolatok mentén. Saját testével kapcsolatos bizarr elképzeléseit, mint egyfajta kísérletek hajtja végre még akkor is ha azok kórházi kezeléssel végződnek. Emberi kapcsolatai is furán alakulnak, az újdonsült szomszédlánnyal együtt fedezik fel nőiességüket, a fiúkkal kapcsolatos merész kalandokat és a drogokat. Helen története egy önmagát a szexualitáson és a testiségen keresztül kereső nemzedék, sok jellegzetes filmzenei betéttel körített punkos felütésű németországi közegben játszódó sztorija.

A 2020 Filmodüsszeia két állandó műsorvezetője, Géczy Dávid filmrendező és Pöltl Oxi Zoltán újságíró nyakig cuppan a Gaspar Noét megszégyenítő frivol naturalizmusban, és minden gusztusukat félretéve vállalják, hogy a végére járnak, hogy Helen mitől kattant be ennyire. Ezt a podcast adást csak tizennyolc éven felülieknek ajánljuk!

A műsort vezeti
2020 Filmodüsszeia

A műsor további epizódjai

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 01:15:37 PDT. The current time is Tuesday, 27-Feb-24 21:37:03 PST.

Feliratkozás

Legutóbbi bejegyzések

2020 Filmodüsszeia 2. évadEpizód 22